blue-triangle

Partners & Exhibition 2019

Future Spaces exhibition is an important part of the event.

Stands 2019

# 1 CGI - Partner
# 2 RAMBOLL - Partner
# 3 DNA
# 4 SAINT-GOBAIN - Partner
# 5 LASSILA & TIKANOJA - Partner
# 6 Safetum Oy

Osaston teemana on älykäs kiinteistö suunnittelusta ylläpitoon. PropTech ei ilmiönä toteudu, elleivät hankintamallit ja arvoketjut muutu. Mutta ovatko asiakkaat valmiita investoimaan? Mikäli ylläpito on osa hankintaa, halukkuus investoida ja tarkastella hanketta pitkällä aikavälillä ovat aivan eri tasolla. Kun suunnittelu ja toiminnanohjaus muodostavat kokonaisuuden, jossa tieto on ajantasaista ja luotettavaa ja liikkuu sulavasti prosessista toiseen, ehyenä ja läpinäkyvästi, olemme toimialalla askeleen edellä. Näihin asioihin panostamme CGI:llä. Pidämme kokonaisuuden hallinnassa ja toimimme integraattorina. Tuomme digitaalisen elämän osaksi kiinteistöä. Tervetuloa osastollemme keskustelemaan ja kuulemaan lisää!

 

Ramboll,  on johtava suunnittelu- ja konsultointiyritys. Säätiöomisteinen yhtiö on perustettu Tanskassa vuonna 1945. Toimialamme ovat kiinteistöt ja rakentaminen, infra ja liikenne, kaupunkisuunnittelu, vesi, ympäristö ja terveys, energia sekä johdon konsultointi. Tavoitteenamme on luoda innostavia ja laadukkaita ratkaisuja, jotka edistävät aidosti asiakkaidemme, loppukäyttäjien ja koko yhteiskunnan toimintaa. Suomessa toimimme 2 400 asiantuntijan voimin eri puolilla Suomea. Yhteensä 15 000 asiantuntijaamme yli 300 toimistoissamme 35 maassa mahdollistavat vankan paikallistuntemuksen yhdistämisen laajaan kansainväliseen osaamiseen. Lue lisää fi.ramboll.com. #sustainablility #smartbuilding https://bit.ly/2U77zFg #Futurespaces2019

 

https://www.linkedin.com/company/165649/admin/

Saint-Gobain suunnittelee, valmistaa ja toimittaa rakennusmateriaaleja, -tuotteita ja -ratkaisuja. Yhtiön tuotemerkkejä ovat mm. Gyproc, ISOVER, Ecophon ja Weber. Missiomme on auttaa rakentamaan erinomaisia elinympäristöjä ja parantaa ihmisten elämänlaatua, yhdistämällä yksilön hyvinvoinnin rakennetussa ympäristössä ja vastuullisuuden niin toiminnassamme kuin tuotteissamme. Haluamme olla vastuullisen, vihreän ja vähähiilisen rakentamisen asiantuntijakumppani ja ratkaisutoimittaja.

Kiertotaloudella on iso rooli rakennetun ympäristön hiilipäästöjen leikkaamisessa. Yksi Saint-Gobainin kiinnostavimmista kiertotaloushankkeista on Oulun yliopiston kanssa tehtävä geopolymeeritutkimus. Tutkimus ja käytäntö osoittavat, että geopolymeerit voivat korvata sementtiä betonin raaka-aineena ja vähentää huomattavista sementin tuotannon hiilidioksidipäästöjä. Geopolymeerin raaka-aineena käytettäisiin – yllätys, yllätys – rakentamisessa ja purkurakentamisessa syntyvää mineraalivillajätettä. Tämä on kiertotaloutta aidoimmillaan: ajattelua, innovaatioita ja liiketoimintaa aivan uudella alueella.

 

Lassila & Tikanoja toteuttaa kiertotaloutta käytännössä. “Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit, kiinteistöt ja tehtaat mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme säilyttämään kiinteistöjen ja materiaalien arvon sekä säästämään ympäristöä. Teemme tämän tarjoamalla vastuullisia ja kestäviä palveluratkaisuja, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea.”

 

Future Spaces exhibition is an important part of the event. Additional interviews and short presentations will take place at an exhibition stage during breaks in the main programme. The exhibition provides an inspiring environment for informal networking and knowledge sharing.​

More information in November 2019

 

 

Sales of exhibition stands:


Hanne Valtonen
Seminar coordinator
+358 400 792 925
hanne.valtonen@kiinko.fi


Katja Haarma
Business Director
+358 40 572 8057
katja.haarma@kiinko.fi