blue-triangle

Partners & Exhibition

Future Spaces exhibition is an important part of the event.

Stands

# 1 CGI - Partner
# 2 RAMBOLL - Partner
# 3 DNA
# 4 SAINT-GOBAIN - Partner
# 5 LASSILA & TIKANOJA - Partner
# 6 Safetum Oy

Osaston teemana on älykäs kiinteistö suunnittelusta ylläpitoon. PropTech ei ilmiönä toteudu, elleivät hankintamallit ja arvoketjut muutu. Mutta ovatko asiakkaat valmiita investoimaan? Mikäli ylläpito on osa hankintaa, halukkuus investoida ja tarkastella hanketta pitkällä aikavälillä ovat aivan eri tasolla. Kun suunnittelu ja toiminnanohjaus muodostavat kokonaisuuden, jossa tieto on ajantasaista ja luotettavaa ja liikkuu sulavasti prosessista toiseen, ehyenä ja läpinäkyvästi, olemme toimialalla askeleen edellä. Näihin asioihin panostamme CGI:llä. Pidämme kokonaisuuden hallinnassa ja toimimme integraattorina. Tuomme digitaalisen elämän osaksi kiinteistöä. Tervetuloa osastollemme keskustelemaan ja kuulemaan lisää!

 

Saint-Gobain suunnittelee, valmistaa ja toimittaa rakennusmateriaaleja, -tuotteita ja -ratkaisuja. Yhtiön tuotemerkkejä ovat mm. Gyproc, ISOVER, Ecophon ja Weber. Missiomme on auttaa rakentamaan erinomaisia elinympäristöjä ja parantaa ihmisten elämänlaatua, yhdistämällä yksilön hyvinvoinnin rakennetussa ympäristössä ja vastuullisuuden niin toiminnassamme kuin tuotteissamme. Haluamme olla vastuullisen, vihreän ja vähähiilisen rakentamisen asiantuntijakumppani ja ratkaisutoimittaja.

Kiertotaloudella on iso rooli rakennetun ympäristön hiilipäästöjen leikkaamisessa. Yksi Saint-Gobainin kiinnostavimmista kiertotaloushankkeista on Oulun yliopiston kanssa tehtävä geopolymeeritutkimus. Tutkimus ja käytäntö osoittavat, että geopolymeerit voivat korvata sementtiä betonin raaka-aineena ja vähentää huomattavista sementin tuotannon hiilidioksidipäästöjä. Geopolymeerin raaka-aineena käytettäisiin – yllätys, yllätys – rakentamisessa ja purkurakentamisessa syntyvää mineraalivillajätettä. Tämä on kiertotaloutta aidoimmillaan: ajattelua, innovaatioita ja liiketoimintaa aivan uudella alueella.

 

Lassila & Tikanoja toteuttaa kiertotaloutta käytännössä. “Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit, kiinteistöt ja tehtaat mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme säilyttämään kiinteistöjen ja materiaalien arvon sekä säästämään ympäristöä. Teemme tämän tarjoamalla vastuullisia ja kestäviä palveluratkaisuja, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea.”

 

Future Spaces exhibition is an important part of the event. Additional interviews and short presentations will take place at an exhibition stage during breaks in the main programme. The exhibition provides an inspiring environment for informal networking and knowledge sharing.​

Future Spaces Exhibition sales information (in Finnish)

 

Sales of exhibition stands:


Hanne Valtonen
Seminar coordinator
+358 400 792 925
hanne.valtonen@kiinko.fi


Katja Haarma
Business Director
+358 40 572 8057
katja.haarma@kiinko.fi